Informatieavond

donderdag 8 juni, 19u00 - 21u00
Informatieavond

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst leidt ondernemende architecten en stedenbouwkundigen op. Met een vierjarige ontwerpopleiding op masterniveau combineer je werken op een bureau met een academische studie. Binnen een kleinschalige en informele sfeer til je je ontwerpvaardigheden naar een hoger plan. Aansprekende docenten dagen je uit om je onder te dompelen in een ontwerpcultuur.

Kom voor meer informatie over de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw naar de Informatieavond donderdag 8 juni, aanvang 19u00

In een presentatie van opleidingscoördinatoren en een student krijg je informatie over:

  • de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw
  • studie- en praktijkdeel
  • student aan het woord: hoe ziet een week van de studerende professional eruit?
  • informatie over het de pre-master Architectuur & Techniek voor studenten van een beeldende kunstopleiding richting interieur, ruimtelijk ontwerpen en vormgeving

Na de plenaire bijeenkomst staan de opleidingscoördinatoren voor je klaar om vragen te beantwoorden bij de bar. Tijdens de informatieavond is er tevens gelegenheid om het gebouw te bezichtigen en studentenwerk te bekijken.

Adviesgesprek
Tijdens deze laatste informatieavond van het studiejaar 2016-2017 is het tevens mogelijk om een adviesgesprek te voeren met een opleidingscoördinator. Lees meer over het adviesgesprek.

Meer informatie over kennismaken en activiteiten lees je hier.

meld je hier aan share item
    Meerdere keuzes mogelijk.
  • Je kunt hier eventueel aangeven of je interesse hebt in een adviesgesprek tijdens de meeloopdag.