Docenten en Staf

Docenten

Het studieprogramma wordt hoofdzakelijk ingevuld door gastdocenten en sprekers uit de praktijk op freelance basis. Doordat de docenten midden in de praktijk staan, zijn zij actief betrokken bij actuele opgaven en thema’s.

Foto's: Rhalda Jansen

De ateliers worden begeleid door architecten en stedenbouwkundigen. De colleges en laboratoria door een keur aan ontwerpers, kunsthistorici, economen, sociologen en kunstenaars. De atelierdocenten, collegedocenten en laboratoriumdocenten aan de Academie zijn allemaal vakmensen die hun sporen in het vak hebben verdiend of breed erkend worden als aanstormend talent. Wat ze met elkaar gemeen hebben, is dat ze een passie hebben voor hun vak en dit op inspirerende wijze weten over te brengen in het onderwijs aan de Academie.

 

Staf en ondersteunend personeel

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst wordt geleid door een Staf die bestaat uit een directeur en een aantal hoofden. Samen met het ondersteunend personeel geven zij vorm aan het onderwijs, het beleid en de uitvoering. Bekijk de biografiëen van de Staf en kijk hier voor (contact)gegevens van de stafleden. 

Foto's: Rhalda Jansen