AFFR College Dag

zaterdag 7 oktober
AFFR College Dag

Van 4 tot en met 8 oktober vindt de negende editie van het Rotterdamse architectuurfestival (AFFR) plaats in LantarenVenster. Met films, debatten en gesprekken verkent AFFR de rollen die zijn weggelegd voor architecten, stedenbouwers, planologen en filmmakers en stelt de vraag hoe zij kunnen samenwerken om hun ideeën over de leefbare stad uit te dragen.

AFFR College Dag zaterdag 7 oktober

Tijdens de College Dag zullen verschillende opleidingen een inleiding verzorgen bij een film. Vanuit hun expertise proberen ze ons anders te laten kijken naar architectuur, stedenbouw, of kleine aspecten daarvan.

Ook de Rotterdamse Academie van Bouwkunst (RAvB) doet mee! Wouter Veldhuis, Hoofd Stedenbouw RAvB en oprichter van MUST Stedenbouw, verzorgt de introductie bij de film ‘Whose City’ en gaat over wie bepaalt wie de stad ontwikkeld.

Andere deelnemers: Universiteit van Utrecht – Urban Future Studio, Vrije Universiteit, Academie van Bouwkunst Amsterdam, Universiteit van Amsterdam, TU.

Meer informatie over het programma met tijdstippen en tickets volgt binnenkort, of ga naar de site van AFFR voor de meest actuele informatie.

share item