Vacature Assistent Opleidingscoördinator (0,4-0,5 fte)

Vacature Assistent Opleidingscoördinator (0,4-0,5 fte)

Mede vanwege de groeiende studentenaantallen zijn we, ter versterking van ons team, per 1 januari 2018 op zoek naar een frisse Assistent Opleidingscoördinator die zich voor 2 of 2,5 dagen per week (bespreekbaar) verbindt aan de Academie.

Functie

Als Assistent Opleidingscoördinator ben je breed inzetbaar. Je koppelt jouw ontwerpkracht en praktijkervaring aan het vermogen jonge ontwerpers te begeleiden en te inspireren zich verder te ontwikkelen in het vakgebied. Je komt te werken in een klein, gedreven en enthousiast team waar je volwaardig mee gaat draaien in de uitvoering van onze onderwijsvisie.

Samen met je collega’s van de Staf ben je verantwoordelijk voor verschillende onderdelen binnen het studie- en praktijkdeel. Binnen het studiedeel voer je voortgangs- en drempelgesprekken met studenten, begeleid je studiodocenten, ben je interne criticus bij studiopresentaties en zit je afstudeercommissies voor. Binnen het praktijkdeel ben je interne criticus bij praktijkschouwen en leg je bureaubezoeken af binnen en buiten Rotterdam.

Kortom, een veelzijdige functie waarin je een substantiële bijdrage kunt leveren aan de kwaliteit en verdere ontwikkeling van het Academieonderwijs.

Profiel

  • Je beschikt over een afgeronde masteropleiding in de Architectuur of Stedenbouw.
  • Je beschikt over 4 jaar werkervaring in één van beide vakgebieden en hebt aantoonbare affiniteit met en/of kennis van het andere vakgebied.
  • Je volgt actief belangrijke technologische en maatschappelijke ontwikkelingen die relevant zijn voor het vakgebied van de architectuur en stedenbouw.
  • Je hebt aantoonbare affiniteit en/of ervaring met het concurrent onderwijsmodel van de RAvB.
  • Je hebt ervaring met en interesse in het begeleiden en coachen van mensen in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.
  • Je beschikt over een open en flexibele houding en komt met innovatieve ideeën.
  • Je bent kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en vindt het leuk om in een klein team te werken.
  • Je bent mens- én resultaatgericht.

Aanbod

We bieden je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar (D4 cao hbo), met mogelijkheid tot verlenging. Het salaris bedraagt minimaal €3.392,46 en maximaal €4.661,12 bruto per maand (schaal 11), afhankelijk van opleiding en ervaring, bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering. Onze secundaire arbeidsvoorwaarden omvatten uitstekende scholingsmogelijkheden en een aantrekkelijke pensioenregeling.

Enthousiast?

Mail je motivatie en cv, met als onderwerp ‘vacature Assistent Opleidingscoördinator’, uiterlijk 24 november 2017 aan Chris van Langen (c.r.van.langen@hr.nl).

Vragen?

Heb je vragen over de functie neem gerust contact op met Chris van Langen, directeur Rotterdamse Academie van Bouwkunst, c.r.van.langen@hr.nl of 010-7945375/06-53708029.

share item