Stephan Boon stedenbouwkundige MVRDV | alumnus Stedenbouw
Vooropleiding Bouwkunde Avans Tilburg

Lees meer
sluiten

Stephan Boon

stedenbouwkundige MVRDV | alumnus Stedenbouw
Vooropleiding Bouwkunde Avans Tilburg

“Ik ben ervan overtuigd dat je van tegelijkertijd werken en studeren het meeste leert. Dagelijks met je werk bezig zijn en met de realiteit van de dag; in de studie meer met de vrije manier van denken en experimenteren. Dat vind ik het leuke van de Academie: in een soort win-winsituatie opereren, zowel voor je studie als voor je werk. Bovendien is dit de enige academie waar studenten uit verschillende jaargangen bij elkaar zitten, wat ik een voordeel vind; door interactie leer je immers veel meer. Ook de keuzevrijheid in het programma is een voordeel. Je begint aan de Academie omdat je in het vak verder wilt komen en dit de beste manier is om dat te leren en ermee te experimenteren. En hier ontmoet je mensen met wie je die ambitie deelt.”

eigen route uitstippelen

Titel + Carrière

Titel & register

Het diploma Master of Science (MSc) van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst geeft recht op inschrijving in het Architectenregister van het Bureau Architectenregister. Eenmaal geregistreerd mag je de titel stedenbouwkundige voeren. Deze titel is beschermd door de Wet op de architectentitel.

Carrière

Als je bent afgestudeerd aan de Academie kun je nationaal en internationaal opereren als stedenbouwkundige. Je beschikt over een breed en gefundeerd ontwerp- en onderzoeksinstrumentarium. Daarbij kun je effectief samenwerken met andere disciplines in het ontwerp-, plan- en uitvoeringsproces. Je bent in staat om zelfstandig aan projecten te werken binnen een bureau als ontwerper of een eigen bureau te beginnen.

agenda

Het gehele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw.

15.07

Slotpresentatie Gian Burgers


openbaar toegankelijk
Lees meer

08.07

Slotpresentatie Montei di Matteo


openbaar toegankelijk
Lees meer