Toelating

Voor de toelating dien je een portfolio, cv en motivatie in en word je vervolgens uitgenodigd voor een toelatingsgesprek.
Je portfolio is een compact vormgegeven document met daarin producten die laten zien welke ontwerp- en tekenervaring je tot nu toe hebt opgedaan. Aan hand van eigen tekeningen, schetsen, beelden, kaarten, maquettes, foto’s of teksten laat je zien hoe je naar je omgeving en stedelijke structuren en ruimtes kijkt en wat je ideeën zijn over de stad en stedelijke systemen.

Aanmelden

De pre-master stedenbouw wordt iedere studiejaar in het eerste semester aangeboden en loopt van eind augustus tot en met januari.
De deadline voor de aanmelding is 1 mei 2022.

Je kunt je aanmelden via info@ravb.nl onder vermelding pre-master stedenbouw.

Kosten

Het cursusgeld voor de pre-master in het eerste semester van academisch jaar 2021-2022 bedraagt € 1.084.

Deze bedragen zijn exclusief additionele kosten voor studiemateriaal, excursies en literatuur.

Na afronding van de pre-master

Als je toegelaten wil worden tot de master Stedenbouw aan de RAvB geef dit dan vóór 7 januari aan bij het studiesecretariaat. Na van het eindproject van de pre-master krijg je de kans een definitief portfolio aan te leveren en beoordeelt de toelatingscommissie of je in het tweede semester 2022/2023 kan beginnen aan de masteropleiding.

Contact

Als je nog twijfelt of je voldoet aan de toelatingseisen of als je nog vragen hebt over de pre-master of de aanmelding? Stuur dan een e-mail met je vraag aan Margit Schuster.

agenda

Het gehele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw.

15.07

Slotpresentatie Gian Burgers


openbaar toegankelijk
Lees meer

08.07

Slotpresentatie Montei di Matteo


openbaar toegankelijk
Lees meer