Afscheidsfeest voor Job & Wouter

vrijdag 24 augustus, 17u00
Afscheidsfeest voor Job & Wouter

Na vele mooie jaren nemen Job Floris en Wouter Veldhuis, als boegbeelden van de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw, afscheid van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Ze dragen aan het begin van het academisch jaar 2018-2019 de spreekwoordelijke stokjes over aan Renske van der Stoep en Thijs van Spaandonk die vanaf 1 juni al worden ingewerkt voor een goede overdracht.

Maar eerst is er feest! Want we willen onze inspirators niet onopgemerkt laten vertrekken! Daarom organiseren wij, de studenten van de RAvB, een feest op vrijdag 24 augustus waarbij we de dienstwisseling symbolisch kracht zullen bijzetten. Want bij grote namen hoort groots (vi)eren! En zo krijgen Renske en Thijs alvast een voorproefje op wat hen te wachten staat.

Samen met studenten, alumni, docenten en collega’s openen we het nieuwe academiejaar en willen wij Job en Wouter een onvergetelijke avond bezorgen om herinneringen op te halen, ze tot in den treuren te bedanken voor hun eindeloze inspiratie, samen te eten én te dansen tot in de late uurtjes.

Ben je erbij? Meld je hier aan! 

Datum
Vrijdag 24 augustus 2018

Tijd
17u00 – 00u00

Locatie
Rotterdamse Academie
van Bouwkunst
Directiekade 23
(op de kade bij mooie weer)

Programma
Meer informatie volgt, hou de website in de gaten.
Er wordt uiteraard gezorgd voor catering en goede muziek!

Vervoer
zie routebeschrijving. Daarnaast zorgen we extra vervoersopties buiten de reguliere OV opties.

Namens de feestcommissie:
Lisa van der Slot
Bastiaan Nanninga
Fleur Verhoeff
Robbert Kleine Schaars
Michal Dlugajczyk
Madeleine Mans

Heb je vragen, stuur ze naar info@ravb.nl

share item