Contact

Contact

Bezoekadres:


Kadezijde:
Directiekade 23
3089 JA  Rotterdam

Dorpszijde:
Heijplaatstraat 23
3089 JB  Rotterdam

Postadres:

Hogeschool Rotterdam
Rotterdamse Academie van Bouwkunst
Postbus 25035
3001 HA Rotterdam

Contact:

De Academie is gesloten van 18 december t/m 2 januari 2022. Het studiesecretariaat is gesloten tijdens de vakantie en pas 6 januari weer telefonisch bereikbaar via 010 – 794 4855. Heb je tussendoor vragen? Mail ze naar info@ravb.nl en in de week van 3 januari zal je mail worden beantwoord.

Openingstijden:

In verband met de Corona-situatie zijn de medewerkers van het studiesecretariaat minder op de Academie aanwezig. Stel je vragen dan ook bij voorkeur telefonisch of via info@ravb.nl

Routebeschrijving:

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst is onderdeel van RDM Rotterdam.
See our location

Veerdiensten Watertaxi
Per 1 januari 2022 is de locatie RDM/Heijplaat te bereiken via uitstootvrije, elektrische watertaxi’s-XL die varen vanaf halte Marconistraat in Merwe-Vierhavens (M4H). De Waterbus wordt per deze datum uit de vaart genomen. Bekijk de website voor de meest actuele dienstregeling en de tarieven.

Openbaar vervoer
Vanuit het noorden van Heijplaat komend (bijv. Rotterdam), ga je naar metrostation Slinge, vanuit het zuiden komend (bijv. Ridderkerk), ga je naar bus- en metrostation Zuidplein. Vervolgens met RET-buslijn 68 naar RDM Campus/Rotterdam Campus. Laatste halte uitstappen (RDM Campus); de bushalte is voor de deur van de Academie. Kijk op https://9292.nl voor reisinformatie.

Auto
Er zijn meerdere parkeerterreinen op RDM. Bekijk de routebeschrijving.

agenda

Het gehele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw.

28.01

Slotpresentatie Lars Fraij


28.01

Slotpresentatie Phillip Haak