Contact

Contact

Bezoekadres:


Kadezijde:
Directiekade 23
3089 JA  Rotterdam

Dorpszijde:
Heijplaatstraat 23
3089 JB  Rotterdam

Postadres:

Hogeschool Rotterdam
Rotterdamse Academie van Bouwkunst
Postbus 25035
3001 HA Rotterdam

Contact:

Het studiesecretariaat is te bereiken op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op telefoonnummer: 010 – 794 4855 (van 10u00 tot 16u00) of via info@ravb.nl

Let op! In verband met de zomervakantie is de Academie gesloten van 17 juli t/m 15 augustus! Wij wensen iedereen een fijne zomer toe!

Openingstijden:

In verband met de Corona-situatie zijn de medewerkers van het studiesecretariaat minder op de Academie aanwezig. Stel je vragen dan ook bij voorkeur telefonisch of via info@ravb.nl

Routebeschrijving:

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst is onderdeel van RDM Rotterdam.
See our location

Waterbus, lijn 18
De Waterbus verzorgt een snelle verbinding over water tussen het stadscentrum en de Academie. De Waterbus/ lijn 18 vaart vanaf de haltes Willemskade (naast de Erasmusbrug), St. Jobshaven (Lloydkwartier) en Katendrecht naar RDM Rotterdam / Heijplaat op werkdagen en in het weekend.  Je kunt gebruik maken van je OV-chipkaart en je fiets mag mee op de boot.
De boot vaart tot 18u20 twee keer per uur, daarna één keer per uur. Laatste afvaart van RDM op maandag en donderdag om 22u20, op dinsdag, woensdag en vrijdag om 20u20.

Let op! In verband met de huidige COVID-19 situatie geldt een aangepaste dienstregeling. Ga naar de website van de Waterbus voor de meest actuele dienstregeling en de tarieven.

Openbaar vervoer
Vanuit het noorden van Heijplaat komend (bijv. Rotterdam), ga je naar metrostation Slinge, vanuit het zuiden komend (bijv. Ridderkerk), ga je naar bus- en metrostation Zuidplein. Vervolgens met RET-buslijn 68 naar RDM Campus/Rotterdam Campus. Laatste halte uitstappen (RDM Campus); de bushalte is voor de deur van de Academie. Kijk op https://9292.nl voor reisinformatie.

Auto
Er zijn meerdere parkeerterreinen op RDM. Bekijk de routebeschrijving.

agenda

Het gehele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw.