menu sluiten
zoek terug
terug

Entreelezing Hinke Majoor 'Praxis'

vrijdag 9 februari, 12u30
Entreelezing Hinke Majoor ‘Praxis’

Hinke Majoor versterkt per 1 januari 2018 het Academieteam als Assistent Opleidingscoördinator. Hinke zal bureaubezoeken afleggen, zal als interne critic bij tussen- en eindpresentaties van studio’s optreden, voortgangs- en drempelgesprekken voeren en wordt voorzitter van afstudeercommissies. Daarbij zal hij zich vooral op architectuurstudenten en architectuurstudio’s richten. Daarnaast zal Hinke als Staflid een bijdrage leveren aan de inhoudelijke koers van de Academie. 

Hinke studeerde in 2017 af aan de master Architectuur van de TU Delft. Naast zijn werk aan de Academie heeft hij zijn eigen bureau. Hij deed ervaring op in verschillende bureaus, waaronder architecten ‘de vylder vinck taillieu’ en richtte in 2015 ‘roos & hinke’ op in samenwerking met Roos Cornelissen. Hun werk is divers in schaal en varieert van meubel tot gebouw.

Vandaag maken we officieel kennis met Hinke en stelt hij zich voor aan de Academiegemeenschap en vertelt hij over zijn visie op het vak en welke kansen hij ziet voor de jonge ontwerper. Wat voor ontwerper is hij, hoe zet hij ontwerp in voor de samenleving en wat wil hij op de Academie bereiken?

Entreelezing Hinke Majoor ‘Praxis’
Vrijdag 9 februari, 12u30

Auditorium

share item