menu sluiten
zoek terug
terug

Event Blauwe Kamer

donderdag 16 november, 14:30 uur

Debat Alumni Stedenbouw en Landschapsarchitectuur 

Het septembernummer van Blauwe Kamer staat traditiegetrouw in het teken van het beste afstudeerwerk in stedenbouw en landschapsarchitectuur van het afgelopen studiejaar. Dit vieren we met een speciale bijeenkomst op 16 november op de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Onder leiding van Sophie Stravens gaat de nieuwe generatie ontwerpers in gesprek over hun afstudeerproject. Hoe was het om af te studeren? Welke methodiek is gehanteerd? Hoe zien zij de toekomst van het vak?

Ook die middag: de feestelijke uitreiking van de KuiperCompagnons Afstudeerprijzen voor het beste project van een master- en van een bachelorstudent.

Meer informatie volgt spoedig, maar noteer 16 november (vanaf 14.30) nu al in je agenda. Aanmelden kan al via info@blauwekamer.nl

 

De bijeenkomst wordt gehost door de Rotterdamse Academie van Bouwkunst, en is een samenwerking van Blauwe Kamer, KuiperCompagnons, Jong BNSP en Young NVTL. Het septembernummer toont afstudeerprojecten van de Academie van Bouwkunst, de Rotterdamse Academie van Bouwkunst, Wageningen University, Technische Universiteit Delft, Technische Universiteit Eindhoven, HAS Green Academy, Hogeschool Van Hall Larenstein, Saxion University of Applied Sciences, Breda University of Applied Sciences en MA+U Master of Architecture/Master of Urbanism.

share item