menu sluiten
zoek terug
terug

Informatieavond (vervalt)

donderdag 28 mei, 19u00 - 21u00
Last-minute Informatieavond (vervalt)

Mededeling
De Academie is tot in ieder geval 1 juni gesloten in verband met het coronavirus. Mogelijk worden de maatregelen weer verlengd. 

 

Wil je per september 2020 starten met de master Architectuur, Stedenbouw of de Pre-Master Architectuur & Techniek en wil je kennismaken? Stuur dan een mail naar info@ravb.nl. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om je van informatie te voorzien en je vragen te beantwoorden.

 

Geïnteresseerden die later dan september willen starten adviseren we om in het nieuwe studiejaar 2020-2021 een informatieavond of meeloopdag te bezoeken.  We gaan ervan uit dat je we je dan weer fysiek mogen ontvangen op de Academie!

 

Ben je bijna klaar met je bachelor? Twijfel je nog aan een vervolgstudie tot architect of stedenbouwkundige of de TU? Of ben je je vroegtijdig aan het oriënteren op een vervolgstudie? Wees welkom op de last-minute informatieavond van dit studiejaar op donderdag 28 mei, aanvang 19u00.

Informatieavond RAvB

In een presentatie krijg je informatie over:

  • de masteropleidingen Architectuur & Stedenbouw

  • het studie- en praktijkdeel

  • hoe een week van de studerende professional eruit ziet volgens de student

  • toelating en aanmelding
  • de pre-master Architectuur & Techniek voor studenten afkomstig van een Beeldende Kunstopleiding richting Ruimtelijk Ontwerpen, Interieur en Vormgeving

  • minor Architectuur en Stedenbouw voor studenten zonder de juiste specialisatie

Na de plenaire bijeenkomst staan de opleidingscoördinatoren voor je klaar om vragen te beantwoorden bij de bar. Tijdens de informatieavond is er tevens gelegenheid om het gebouw te bezichtigen en studentenwerk te bekijken.

Vragen

Heb je vragen over de open avond stuur je mail naar info@ravb.nl.

meld je hier aan share item
  • Je kunt hier eventueel aangeven of je interesse hebt in een adviesgesprek tijdens de meeloopdag.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.