menu sluiten
zoek terug
terug

Master Experience Pop-Up

woensdag 11 maart, 18u00 - 20u00
Master Experience Pop-Up

Wil jij je ontwerpvaardigheden verbreden en verdiepen? Kom naar de Master Experience op woensdagavond 11 maart in voormalig Unileverkantoor aan het Museumpark in de Rotterdamse binnenstad. Een ‘meet & greet’ met studenten en opleidingscoördinatoren staat centraal tijdens deze interactieve avond. Met hun kennis en ervaring gaan ze met jou in gesprek over de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw, het combineren van een baan met een ontwerpstudie en carrièreperspectieven.

Kom langs en verbind je aan een enthousiast netwerk van professionals met een liefde voor de stad en ontwerpen!

Programma RAvB 11 maart 2020

18u00 – 18u45 Presentatie over de masters Architectuur en Stedenbouw, studeren & werken en carrièreperspectieven
18u45 – 19u30 Q&A met studenten

Locatie:

Atrium museumpark
lokaal: L02.326                

Museumpark 40, Rotterdam

Kom in contact met studenten


Sven Schouten  – werkt bij Group A


Sophie Mensonides – werkt bij De Nijl Architecten

Charlotte Meijerink – werkt bij Bokkers van der Veen Architecten & Planners


Anouk van Strien – werkt bij geWOON architecten

Charlotte Steenis – werkt bij 2802 ontwerpert

Locatie

Hogeschool Rotterdam
Museumpark
Burgemeester S’jacobplein 1
3015 CA Rotterdam

Het voormalig Unileverkantoor

Tussen 1930 en 1931 gebouwd in Zakelijk-expressionistische trant naar een ontwerp van architect H.F. Mertens. Een integraal onderdeel van het ontwerp is het aan de voorzijde gelegen halfronde plantsoentje aan de Mathenesserlaan omgeven door een lage taxushaag en voorzien van gemetselde bloembakken. Het gebouw ligt precies in de zichtas van het Eendrachtsplein en neemt door zijn architectonische autoriteit een cruciale positie in binnen het stedenbouwkundige plan dat W.G. Witteveen in 1926 voor dit gebied, het voormalige Land van Hoboken, maakte. N.B. Tussen 1959 en 1962 werd het voormalige Unilevergebouw aan de zuidwestelijke zijde uitgebreid met een schijfvormige hoogbouw naar ontwerp van architect A.J.B. van der Graaf. In 1993-94 werd het kantoor door EGM-architecten verbouwd ten behoeve van de Hogeschool Rotterdam en Omstreken, waardoor het oorspronkelijk interieur helaas grotendeels verloren ging. 

Master Experience Hogeschool Rotterdam

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst maakt onderdeel uit van de Hogeschool Rotterdam. De Hogeschool biedt naast de masters Architectuur en Stedenbouw nog meer professionele masteropleidingen binnen verschillende domeinen. Op de Master Experience worden deze masters gezamenlijk gepresenteerd om die expertise op de verschillende gebieden te vieren en richten zich allemaal op professionals die zich verder willen ontwikkelen in het vak. 

Aanmelden

AANMELDEN (via de aanmeldpagina van de Hogeschool Rotterdam) 

Heb je vragen over deze avond, neem contact op met het studiesecretariaat via info@ravb.nl

meld je hier aan share item