menu sluiten
zoek terug
terug

Afstudeershow 22/23

Van 6 t/m 24 november vindt de Afstudeertentoonstelling 22/23 plaats op de Academie. Deze expositie toont het werk van alle afstudeerders van afgelopen academiejaar en is openbaar toegankelijk op maandag t/m woensdag van 8.00-18:00 uur, donderdag tot 22:00 uur en vrijdag van 8:00-17:00 uur. 

 

Op basis van deze expositie worden drie projecten genomineerd voor de Archiprix. De bekendmaking van de nominaties vindt plaats op vrijdag 24 november tijdens een Afstudeer Show. Deze avond bestaat uit een reeks thematisch ingestoken gesprekken en de toelichting van een aantal studenten op hun werk gemodereerd door onderzoeker en curator Mark Minkjan.

Archiprix organiseert de Archiprix Nederland en de Archiprix Internationaal. Met de presentatie en beoordeling van het beste afstudeerwerk op de vakgebieden van de architectuur, stedenbouw en landschapsarchitectuur introduceert Archiprix de meest getalenteerde ontwerpers op nationaal én mondiaal niveau en presenteert hun inspirerende afstudeerprojecten aan een breed publiek. Beide initiatieven vullen elkaar aan en versterken elkaar.

Deelnemers Afstudeertentoonstelling 2022/2023

Stedenbouw : Michelle Tanis, Diederik Vane, Nancy Smolka, David Sonntag, Chiel Lansink, Kai den Hollander en Harmen Smilde

Architectuur : Tim Reekers, Jate Bleeker, Martijn Feenstra, Rob Damen, Margot van Bekkum, Henk Bijsterbosch, Dave van Toor, Saeed Jarrous, Sophie Mensonides, Luïsa Jacobse, Fleur Verhoeff en Julius van der Linden, Sjoerd Goijarts

 

De Stichting Archiprix is een samenwerkingsverband van de onderstaande Nederlandse onderwijsinstellingen voor hoger onderwijs op het gebied van architectuur, stedenbouw, interieur- en landschapsarchitectuur.

  • Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten: Academie van Bouwkunst
  • Academie van Bouwkunst Arnhem
  • Technische Universiteit Delft: faculteit der Bouwkunde
  • Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten Den Haag, Inside Interieurarchitectuur
  • Technische Universiteit Eindhoven: faculteit Bouwkunde
  • Academie van Bouwkunst Groningen
  • Academie van Bouwkunst Maastricht
  • Hogeschool Rotterdam: Academie van Bouwkunst
  • Fontys Academie voor Architectuur en Stedenbouw, Tilburg
  • Wageningen Universiteit en Researchcentrum, landschapsarchitectuur

 

Afstudeershow Alumni 2022/2023 Rotterdamse Academie van Bouwkunst 

Vrijdag 24 november

Tafelgesprek 17u00 – 18u30 Borrel en Eten tot max 21.00 uur 

Aanmelden (aanmeldformulier is gesloten : graag mailen naar info@ravb.nl, als je erbij bent) : Aanmeldformulier voor Afstudeershow met Borrel en/of een Maaltijd  (deadline 23 november)