Masters RAvB uitgeroepen tot beste door Keuzegids Masters

Masters RAvB uitgeroepen tot beste door Keuzegids Masters

Beste masteropleidingen

De masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw van RAvB zijn (weer) de beste in hun soort volgens Keuzegids Masters. Wij zijn trots op onze collega’s, onze (gast)docenten en onze studenten! Zij maken de Academie! De studenten waarderen de praktijkgerichte insteek van de opleidigen en hebben het gevoel dat zij uitgedaagd worden het beste uit zichzelf te halen.

Keuzegids Masters

De Keuzegids wordt gemaakt door een onafhankelijke redactie, zonder sponsoring of subsidiëring van bedrijven, instellingen of de overheid. In de gids geen marketingpraatjes dus, maar eerlijke informatie.

De studentenoordelen komen van de Nationale Studenten Enquête (NSE), die elk jaar door studenten wordt ingevuld. De Keuzegids maakt gebruik van die gegevens en verwerkt deze vervolgens. Zo vatten zij de NSE-vragen samen tot de tien belangrijkste kernonderwerpen en vergelijken deze met het landelijk gemiddelde. Ook bewerken zij informatie over arbeidsmarkt (ROA) en accreditaties (experts van de NVAO). Op hun  methodiekpagina lees je er meer over.

Meer info Keuzegids Masters

 

 

share item