menu sluiten
zoek terug
terug

Informatieavond 7 oktober 2021

Informatieavond 7 oktober 2021

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst organiseert op donderdagavond 7 oktober 2021 een informatieavond (19u15 – 21u30) voor geïnteresseerden in de masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en/of onze pre-masters Architectuur & Techniek en Stedenbouw. De avond vindt plaats in ons Academiegebouw op RDM.

Tijdens deze avond zullen we uitgebreid ingaan op de ins en outs van onze opleidingen. Ook krijg je meer te horen over de toelatingsprocedure, de hedendaagse praktijk van de ontwerper en wat studeren aan onze Academie bijzonder maakt. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan onze staf en studenten.

Wil je meer weten of je direct aanmelden voor deze bijeenkomst?
Mail dan naar info@ravb.nl

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst biedt twee masterprogramma’s: Architectuur en Stedenbouw die bij afronding direct toegang bieden tot inschrijving in het Architectenregister. Maatschappelijke verankering is een onderscheidende waarde van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Als toekomstige architect combineer je hier studeren met werken, zodat theorie praktisch blijft en de praktijk inspireert tot nieuw denken. Je leert de culturele, sociale, economische en politieke trends herkennen en deze in te zetten bij ruimtelijke opgaven. Je leert je bewegen op het grensvlak van architectuur en stedenbouw. En dat is altijd uitdagend, met de grootstedelijke vraagstukken en de inspirerende omgeving van architectuurstad Rotterdam binnen handbereik.

Fotografie: Wijnand van Till