Online informatieavonden op 19 en 26 november!

Online informatieavonden op 19 en 26 november!

Kennismaken met onze Academie loopt dit jaar helaas anders dan normaal. Wil je toch meer te weten komen over de masteropleidingen Architectuur en/of Stedenbouw van de RAvB? Sluit dan aan bij een van onze online informatieavonden op donderdag 19 of 26 november!

Tijdens deze informatieavonden  (die duren van 19u15 tot 20u30) zullen we uitgebreid ingaan op de ins en outs van onze masterprogramma’s die van start gaan in februari 2021. Ook krijg je meer te horen over de hedendaagse praktijk van de ontwerper, wat studeren aan onze Academie bijzonder maakt en uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan onze staf en studenten.

Aanmelden voor één van avonden kan via info@ravb.nl

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst biedt twee masterprogramma’s: Architectuur en Stedenbouw die bij afronding direct toegang bieden tot inschrijving in het Architectenregister. Maatschappelijke verankering is een onderscheidende waarde van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Als toekomstige architect combineer je hier studeren met werken, zodat theorie praktisch blijft en de praktijk inspireert tot nieuw denken. Je leert de culturele, sociale, economische en politieke trends herkennen en deze in te zetten bij ruimtelijke opgaven. Je leert je bewegen op het grensvlak van architectuur en stedenbouw. En dat is altijd uitdagend, met de grootstedelijke vraagstukken en de inspirerende omgeving van architectuurstad Rotterdam binnen handbereik.

Fotografie: Frank Hanswijk

share item