Programma en docenten 2018-2019 bekend!

Programma en docenten 2018-2019 bekend!

Met grote trots stellen we de nieuwe programmagids aan je voor! Het is ons weer gelukt om hem voor de zomervakantie te publiceren zodat jij alvast kan genieten van het mooie studio- en collegeaanbod vanuit je luie strandstoel.

We stappen van een gedrukte gids over naar een digitale en interactieve gids. Hiermee geven we het programma meer ruimte, krijgen docenten een stevig podium en maken we gebruik van online voordelen. Zo kun je de gids nog steeds op je gemak als boekje doorscrollen in de pdf of doorbladeren op ISSUU, maar kan je ook vanuit de index rechtstreeks doorklikken naar de studio of het college dat jouw interesse heeft. De vormgeving heeft een upgrade gekregen en past bij het navigeren en lezen vanaf je desktop.

Daarnaast is een digitaal boekje ook een stuk duurzamer en besparen we een hoop papier. Daar worden wij blij van!

Download de PDF of bekijk op ISSUU

Studio’s en colleges

Meer studenten betekent nog meer studio’s en colleges dan vorig jaar: 16 semesterstudio’s, 16 kwartaalstudio’s en 24 collegereeksen. Tel daarbij meer dan 90 studiodocenten (ontwerp en vaardigheden) en 24 theoriedocenten op. Laaf je aan het rijke studio- en collegeprogramma, met opwindende actuele opgaven naast klassiekers. Naast vertrouwde docenten zien we ook veel nieuwe gezichten die samen een rijk scala aan houdingen vertegenwoordigen binnen het vak. 

Beroepspraktijk

Naast het binnenschools curriculum werken jullie een groot deel van de week in de praktijk als onderdeel van de studie. Met een groeiende studentpopulatie groeit ook de diversiteit aan bureaus waar jullie werkzaam zijn, in Rotterdam, de regio en (ver) daarbuiten. Bekijk het indrukwekkende overzicht!

Iktinos 2018

En last but not least hebben de beste studioprojecten van afgelopen jaar die genomineerd zijn voor de Iktinosprijs 2018 weer hun welverdiende plek toegeëigend. De Iktinoswinnaar 2018 wordt bekend gemaakt tijdens de jaaropening na de studiomarkt op vrijdag 24 augustus.

Note: de gids is met de grootste zorg en liefde gemaakt. Mocht er toch een (spel)foutje ingeslopen zijn, stuur een mail naar info@ravb.nl 

share item