menu sluiten
zoek terug
terug

RAVB zoekt

Wij zijn op zoek naar een Opleidingscoördinator Stedenbouw (0,4-0,6 fte) die ons team van vaste coördinatoren vanaf september 2024 komt versterken.

 

Wat ga je doen?

Wij bieden professionele masteropleidingen tot stedenbouwkundige en architect aan. Je wordt onderdeel van het ‘studioteam’ dat verantwoordelijk is voor de vormgeving van het ontwerponderwijs (de studio’s) en de coördinatie van de docenten die dit onderwijzen. Uniek aan de ontwerpopleidingen van de Academie is het onderwijsmodel: studenten combineren hun studie met werk in de praktijk en het onderwijs wordt verzorgd door mensen uit het werkveld. Met bijna 200 studenten is het onderwijs aan de Academie kleinschalig waardoor je snel persoonlijk contact hebt met studenten en docenten.

Daarnaast werk je mee aan de doorontwikkeling van het curriculum en het daarin integreren van hedendaagse maatschappelijke opgaves. Als coördinator vorm je een aanspreekpunt voor een groep stedenbouw-studenten en ben je als interne beoordelaar aanwezig bij bijvoorbeeld de praktijkschouw, studiopresentaties en als lid van afstudeercommissies.

Kortom in deze veelzijdige functie ben je als vast staflid van de academie verantwoordelijk voor het vormgeven van het onderwijs en het begeleiden van studenten op belangrijke momenten in hun studie.

 

Ben jij wie we zoeken?

 • Relevante werkervaring in het vakgebied van de stedenbouw en affiniteit met het werkveld van de architectuur, en/of relevante werkervaring in het ontwerponderwijs
 • Een afgeronde masteropleiding in stedenbouw of architectuur
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en kan deze kennis omzetten in de ontwikkeling van de Academie
 • Vermogen om zowel zelfstandig als in (klein, informeel) teamverband te werken
 • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Beschikbaarheid op in ieder geval donderdag en vrijdag, en met enige regelmaat op donderdagavond.

Wat bieden we jou?

 • Een jaarcontract voor 2 tot 3 dagen in de week met uitzicht op vast dienstverband (D4 cao hbo)
 • Een goede werk/privé balans (40+ vrije dagen per jaar bij een fulltime dienstverband, mogelijkheid tot betaald ouderschapverlof 75%, flexibele werktijden)
 • Salaris, afhankelijk van ervaring, van minimaal € 4.234,28 en maximaal € 5.936,77 bruto per maand (schaal 11) bij een volledig dienstverband, exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering
 • Zelfstandig en maatschappelijk relevante functie
 • Ontwikkelingsmogelijkheden zowel didactisch als inhoudelijk
 • Uitstekende pensioenregeling via ABP;
 • Ruime scholings- en ontwikkel mogelijkheden

 

De Academie als werkgever

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst is onderdeel van de Hogeschool Rotterdam. Bij de Hogeschool Rotterdam is iedereen welkom. We zien talent als basis en diversiteit als kracht. Een inclusieve werkomgeving is voor ons een voorwaarde om een goede leeromgeving voor onze studenten te creëren. Diverse teams presteren beter. Wij vinden herkenbare diversiteit in de samenstelling van onze teams belangrijk. We houden hier dan ook rekening mee tijdens de selectieprocedure.

Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Hogeschool Rotterdam.

Locatie

Je gaat werken op de locatie Pieter de Hoochweg. Deze locatie ligt op 400 meter van metrohalte Coolhaven en tram 8 stopt praktisch voor de deur.

Solliciteren

Je kunt solliciteren door, uiterlijk vrijdag 5 juli 2024, een motivatiebrief en CV via deze Hogeschool Rotterdam website in te dienen. De gesprekken zullen plaatsvinden op donderdag 11 juli 2024, tussen 14.00 en 17.00 uur. Een eventueel tweede gesprek zal plaatsvinden op vrijdag 12 juli 2024, tussen 15.00 en 17.00.

Vragen?
Heb je vragen over deze vacature? Coördinator Architectuur & Studievoortgang Margit van Schaik beantwoordt ze graag; mail naar m.d.j.van.schaik@hr.nl.