menu sluiten
zoek terug
terug

Save the date – Afstudeerders in Debat op 4 november

Save the date – Afstudeerders in Debat op 4 november

Het septembernummer van Blauwe Kamer staat traditiegetrouw in het teken van het beste afstudeerwerk in stedenbouw en landschapsarchitectuur van het afgelopen studiejaar. Dit wordt gevierd met een speciale bijeenkomst op 4 november op de TU Delft. Stedenbouw-alumni Amber Nederland, Hidde van der Grind en Adriaan Weerheim vertegenwoordigen de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Onder leiding van Sophie Stravens gaat de nieuwe generatie ontwerpers in gesprek over hun afstudeerproject. Wat zijn de actuele opgaven? Welke methodiek is gehanteerd? Hoe zien zij de toekomst van het vak?

In de middag vindt de feestelijke uitreiking van de KuiperCompagnons Afstudeerprijs voor het beste project van een master- en van een bachelorstudent plaats.

De bijeenkomst wordt gehost door de TU Delft, en is een samenwerking van Blauwe Kamer, KuiperCompagnons, Jong BNSP en Young NVTL. Het septembernummer toont afstudeerprojecten van de Academie van Bouwkunst Amsterdam, de Rotterdamse Academie van Bouwkunst, Wageningen University, Technische Universiteit Delft, Technische Universiteit Eindhoven, HAS Den Bosch, Hogeschool Van Hall Larenstein, Saxion University of Applied Sciences, Breda University of Applied Sciences en Fontys Academy of Architecture & Urbanism.