menu sluiten
zoek terug
terug
Kennismaken

Kennismaken

Kennismaken

De informatie avond van donderdag 6 oktober was druk bezocht, daar zijn we blij mee! Binnenkort volgt op deze pagina meer informatie over de nieuw geplande kennismakingsactiviteiten. Het bijzondere aan ons onderwijs is dat je tijdens je werk, je beroepspraktijk haalt als architect of stedenbouwkundige. Op donderdagavonden volg je colleges en op vrijdag volg je studio’s samen met studenten uit verschillende studiejaren. Deze ontwerp studio’s worden georganiseerd door een team van docenten uit de praktijk. Wil je meelopen op een vrijdagochtend of middag bij één van de studio’s contact Lieke Maas. Stay tuned!

Twijfel je of je wordt toegelaten op de opleiding? Vraag dan een adviesgesprek aan met Margit van Schaik, de studieloopbaanbegeleider. Ter voorbereiding stuur je een CV, cijferlijst en portfolio op, zij neemt dan met je door of je werk aan de toelatingseisen voldoet.

Informatiebrochure.pdf

agenda

Het gehele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw.