Kennismaken

Kennismaken

Je kunt twee keer per jaar starten aan één van de masteropleidingen, in september of februari. De pre-masters Architectuur & Techniek en Stedenbouw werden eens per studiejaar aangeboden, in september.

Het hele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw. Van informatiebijeenkomsten tot een dagje meelopen met studenten, tot een ontwerpopgave doen tijdens de kennismakingsworkshop. Deze activiteiten geven jou een goed beeld van wat een ontwerpstudie aan de Academie inhoudt en in welke sfeer dat gebeurt.

Als er informatieavonden gepland staan, kan je deze hier terug vinden.
Natuurlijk ben je ook van harte welkom op onze andere publieke events!

Tijdens de Corona-pandemie

Hoewel ons onderwijs doorgaat is het Academiegebouw gesloten in verband met de Corona-pandemie. De kennismakingsactiviteiten zoals meeloopdagen en informatieavonden gaan daarom niet door. Om te zorgen dat je tóch een goed beeld krijgt van onze masteropleidingen kun je altijd bij ons terecht op afstand.

Heb je vragen over de opleiding neem dan contact op met het studiesecretariaat via info@ravb.nl

En wist je dat we ook Studiehulp online aanbieden? Daar vind je ook hoe je met vier van onze studenten in contact kan komen.

Informatiebrochure.pdf

agenda

Het gehele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw.

02.06

Slotpresentatie Wesley Capelle


openbaar toegankelijk
Lees meer