menu sluiten
zoek terug
terug
Startgesprek

Startgesprek

Startgesprek

Je kunt twee keer per jaar starten aan één van de masteropleidingen: september of februari. De pre-masters Architectuur & Techniek en Stedenbouw worden eens per studiejaar aangeboden: september.

Wanneer je je aanmeldt voor één van de masteropleidingen word je uitgenodigd voor een startgesprek met een opleidingscoördinator. Tijdens het startgesprek wordt beoordeeld of je beschikt over de beginkwalificaties. Verder komt de werkplek aan de orde en wordt een inschatting gemaakt van de ontwikkelingsmogelijkheden op basis van je portfolio, motivatie, cv, kennis, reeds aanwezige praktijkervaring en de mate van kritische (zelf)reflectie.

Het startgesprek levert afspraken en adviezen op over de studieroute en de studievoortgang. Het gesprek biedt je de gelegenheid om vragen te stellen over alles wat je nog wilt weten over het studeren aan de Academie.

Heb je vragen over het startgesprek? Stel je vragen aan het studiesecretariaat via info@ravb.nl of bel 010-794 4855. Je kunt ook het aanmeldformulier invullen, wij nemen dan contact met jou op.

agenda

Het gehele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw.

22.08

Slotpresentatie Mark van Wasbeek


openbare bijeenkomst
Lees meer