Meeloopdag (vervalt)

vrijdag 17 april, 08u45 - 15u00
Meeloopdag 3

Mededeling
De Academie is tot in ieder geval 1 juni gesloten in verband met het coronavirus. Mogelijk worden de maatregelen weer verlengd. 

 

Wil je per september 2020 starten met de master Architectuur, Stedenbouw of de Pre-Master Architectuur & Techniek en wil je kennismaken? Stuur dan een mail naar info@ravb.nl. Wij nemen dan persoonlijk contact met je op om je van informatie te voorzien en je vragen te beantwoorden.

 

Geïnteresseerden die later dan september willen starten adviseren we om in het nieuwe studiejaar 2020-2021 een informatieavond of meeloopdag te bezoeken.  We gaan ervan uit dat je we je dan weer fysiek mogen ontvangen op de Academie!

 

Tijdens de Meeloopdag ervaar je hoe het ontwerponderwijs aan de Academie is vormgegeven en in welke sfeer dat gebeurt. Samen met een masterstudent volg je een studio. In de ochtend het vaardighedendeel en in de middag het ontwerpdeel. Rond 11u00 is er een korte presentatie over het onderwijsprogramma door één van onze medewerkers. Daarnaast is het mogelijk om een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen met één van onze opleidingscoördinatoren. Op basis van het gesprek en je portfolio kunnen we adviseren of een ontwerpopleiding aan de Academie jou een goed toekomstperspectief biedt.

In verband met het grote aantal aanmeldingen zijn de Meeloopdagen alleen voor derde- en vierdejaars bachelorstudenten of geïnteresseerden die de intentie hebben om binnen een jaar te starten met één van onze masters. Je kunt je uiteraard altijd aanmelden voor een informatieavond.

Meer informatie over kennismaken en activiteiten lees je hier.

share item