menu sluiten
zoek terug
terug

Informatieavond 6 oktober 2022

Informatieavond 6 oktober 2022

Kom kennismaken en sfeerproeven!

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst organiseert op donderdagavond 6 oktober 2022 een informatieavond (19u15 – 21u30) voor geïnteresseerden in de masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en/of onze pre-masters Architectuur & Techniek en Stedenbouw. De avond vindt plaats in ons nieuwe Academiegebouw op de Pieter de Hoochweg 129.

Tijdens deze avond zullen we uitgebreid ingaan op de ins en outs van onze opleidingen. Ook krijg je meer te horen over de toelatingsprocedure, de hedendaagse praktijk van de ontwerper en wat studeren aan onze Academie bijzonder maakt. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om vragen te stellen aan onze staf en studenten.

Via deze link kan je je aanmelden voor deze bijeenkomst of de Meeloopdag op 21 oktober.
Voor (overige) vragen mail je naar info@ravb.nl

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst biedt twee masterprogramma’s: Architectuur en Stedenbouw die bij afronding direct toegang bieden tot inschrijving in het Architectenregister. Maatschappelijke verankering is een onderscheidende waarde van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Als toekomstige architect combineer je hier studeren met werken, zodat theorie praktisch blijft en de praktijk inspireert tot nieuw denken. Je leert de culturele, sociale, economische en politieke trends herkennen en deze in te zetten bij ruimtelijke opgaven. Je leert je bewegen op het grensvlak van architectuur en stedenbouw. En dat is altijd uitdagend, met de grootstedelijke vraagstukken en de inspirerende omgeving van architectuurstad Rotterdam binnen handbereik.

Fotografie: Wijnand van Till