menu sluiten
zoek terug
terug

Kom Kennismaken

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst organiseerde op donderdagavond 6 oktober 2022 een informatieavond voor geïnteresseerden in de masteropleidingen Architectuur, Stedenbouw en/of onze pre-masters Architectuur & Techniek en Stedenbouw. Tijdens deze avond werd uitgebreid ingaan op de ins en outs van onze opleidingen.

Houd voor nieuwe kennismaking activiteiten onze website in de gaten. 

De Rotterdamse Academie van Bouwkunst biedt twee masterprogramma’s: Architectuur en Stedenbouw die bij afronding direct toegang bieden tot inschrijving in het Architectenregister. Maatschappelijke verankering is een onderscheidende waarde van de Rotterdamse Academie van Bouwkunst. Als toekomstige architect combineer je hier studeren met werken, zodat theorie praktisch blijft en de praktijk inspireert tot nieuw denken. Je leert de culturele, sociale, economische en politieke trends herkennen en deze in te zetten bij ruimtelijke opgaven. Je leert je bewegen op het grensvlak van architectuur en stedenbouw. En dat is altijd uitdagend, met de grootstedelijke vraagstukken en de inspirerende omgeving van architectuurstad Rotterdam binnen handbereik.

Heb je je reeds georiënteerd maar nog vragen over de toelatingsprocedure, de hedendaagse praktijk van de ontwerper en wat studeren aan onze Academie bijzonder maakt. Meld je dan via info@ravb.nl aan voor een adviesgesprek met een opleidingscoördinator. We nemen je portfolio door en proberen al je vragen te beantwoorden in een persoonlijk gesprek.  

 

Fotografie: Rahlda Jansen