menu sluiten
zoek terug
terug

OPEN STUDIO’S – VRIJDAG 21 JUNI

De eerstvolgende OPEN STUDIO’S vinden plaats op vrijdagavond 21 juni, 17u00 – 20u00.

Ieder half jaar werken studenten van de masteropleidingen Stedenbouw en Architectuur aan vraagstukken uit de praktijk met het oog op de wereld van morgen, onder begeleiding van onze partners uit het werkveld. Benieuwd naar de ontwerpopgaven en uitkomsten van het eerste half jaar van dit academiejaar?
Bezoek dan de OPEN STUDIO’S, waar studenten collectief tentoonstellen.

Benieuwd wat je kunt verwachten? Een expositie van studentenwerk gecombineerd met een gezellige vrijmiborrel, kom kennismaken met de Rotterdamse Academie van Bouwkunst.

Studio Leve de Imperfectie onderzoekt hoe lokaal verbouwde biobased architectuur eruit kan zien.
Studio Fragmenten van het Sublieme Alledaagse verkent leefkwaliteiten in de woningbouw. Studio Spaces for Conversations analyseert een reeks historische salons als uitgangspunt voor een hedendaags ontwerp voor een plek voor dialoog en ontmoeting.
Studio Tutti Frutti onderzoekt de veilingtypologie aan de hand van de Rotterdamse Citrusveiling om met een surrealistische benadering tot onverwachte inzichten te komen. Studio Het Cultuurhuis van Morgen analyseerde de bibliotheek van de toekomst, van de straat tot openbare interieur. Studio Hef in Eigen Handen betrekt jongeren bij stadsontwikkeling in Feyenoord en helpt hen om positieve invloed uit te oefenen op hun leefomgeving. Studio Scènes in Stadspark West maakt de waarden en beleefbaarheid van een gebied inzichtelijk en reageert op de klimaat- en biodiversiteitsuitdagingen. Studio Water Craft onderzoekt innovatieve oplossingen voor stedelijk waterbeheer in Rotterdam.

Studio Tutti Frutti, exposeert in de Citrusveiling en Studio Scenes uit Stadspark West, organiseert een Midzomerwandeling op zaterdag 22 juni rondom Volkstuinvereniging Streven naar Verbetering, zijn beide onderdeel van de programmering van de Rotterdamse Architectuur Maand.

Let op : de datum is GEWIJZIGD – de verspreidde posters communiceren zaterdag 22 juni.