Docenten

De ateliers, laboratoria en colleges aan de Academie worden verzorgd door een keur aan architecten, stedenbouwkundige, ontwerpers, kunsthistorici, economen, sociologen en kunstenaars. De docenten kunnen op achternaam worden geselecteerd.

Docenten
Herman de Kovel
Herman de Kovel (1953) is architect en eigenaar van De Kovel Architecten sinds 2013. Hij studeerde als architect af aan de Technische Universiteit Delft in 1980. Vanaf 1985 stond...
Lees meer

Herman de Kovel (1953) is architect en eigenaar van De Kovel Architecten sinds 2013. Hij studeerde als architect af aan de Technische Universiteit Delft in 1980. Vanaf 1985 stond hij 28 jaar samen met zijn bureaupartners aan het roer van DKV architecten. Als voormalig partner en mede-oprichter van DKV architecten is Herman de Kovel verantwoordelijk voor het ontwerp van een groot aantal gerealiseerde projecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Veel van deze projecten zijn gesitueerd in een stedelijke situatie met een complex programma van winkels, woningen en gebouwd parkeren. Het werkterrein van De Kovel architecten loopt uiteen van korte (stedenbouwkundige) studies en kleinschalige opgaven als het individuele woonhuis tot het ontwerp van complexe bouwwerken, inclusief de technische uitwerking.

 

In het 2de kwartaal van het studiejaar 2014-2015 verzorgt Herman het college "Juridische en wettelijke kaders".

 

Lees minder