Last-minute Informatieavond

donderdag 6 juni, 19u00 - 21u00
Informatieavond 3

Ben je bijna klaar met je bachelor? Twijfel je nog aan een vervolgstudie tot architect of stedenbouwkundige of de TU? Of ben je je vroegtijdig aan het oriënteren op een vervolgstudie? Wees welkom op de last-minute informatieavond van dit studiejaar op donderdag 6 juni 2019, aanvang 19u00.

In een presentatie krijg je informatie over:

  • de masteropleidingen Architectuur & Stedenbouw

  • het studie- en praktijkdeel

  • hoe een week van de studerende professional eruit ziet volgens de student

  • toelating en aanmelding
  • de pre-master Architectuur & Techniek voor studenten afkomstig van een Beeldende Kunstopleiding richting Ruimtelijk Ontwerpen, Interieur en Vormgeving

  • pre-master Architectuur en Stedenbouw voor studenten zonder de juiste specialisatie

Na de plenaire bijeenkomst staan de opleidingscoördinatoren voor je klaar om vragen te beantwoorden bij de bar. Tijdens de informatieavond is er tevens gelegenheid om het gebouw te bezichtigen en studentenwerk te bekijken.

Adviesgesprek/ Startgesprek

Tijdens deze laatste informatieavond van het studiejaar is het mogelijk om voorafgaand de presentatie een adviesgesprek te voeren met één van de opleidingscoördinatoren. Aan de hand van je portfolio gaan jullie in gesprek over je ontwerpambities en kunnen we advies geven of een master aan de Rotterdamse Academie bij je past. Dit gesprek kan ook dienen als startgesprek. Het startgesprek maakt onderdeel uit van de inhoudelijke toelating tot de masteropleiding Architectuur of Stedenbouw. Geef je interesse aan bij je aanmelding. Je ontvangt een bevestiging met het tijdstip van het secretariaat.

Vragen

Stuur je mail naar info@ravb.nl.
Meer informatie over kennismaken en activiteiten lees je hier.

meld je hier aan share item
  • Alle informatie die je ons verstrekt, wordt opgeslagen en vertrouwelijk behandeld. Persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt. De gegevens worden niet gepubliceerd of aan derden beschikbaar gesteld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.