menu sluiten
zoek terug
terug

Studiekeuze-hulp online!

Studiekeuze-hulp online!

Je bent misschien volop bezig met je oriëntatie voor een master Architectuur of Stedenbouw en wilt starten per september 2020. Of je wilt er juist net aan beginnen. Vanwege de maatregelen rondom het coronavirus kun je helaas tijdelijk niet naar de Academie komen om een informatieavond of een meeloopdag te bezoeken, of een fysiek startgesprek te voeren met een opleidingscoördinator. Maar we proberen je zo goed mogelijk te helpen bij het maken van je keuze, alleen nu op een andere manier. En nog steeds zo informeel en persoonlijk mogelijk, passend bij de Academiecultuur.

Wil je per september 2020 starten?

Meld je zo snel mogelijk aan via het inschrijfformulier. Je ontvangt een bevestiging van je aanmelding met informatie over de procedure. Ook kun je hier vragen achter laten die jij hebt over de studie en zullen we deze beantwoorden.

Begin je later aan een vervolgstudie, dan ontvangen we je graag na de zomer op de Academie. We hopen dan natuurlijk weer open te zijn. Hou de agenda in de gaten voor de kennismakingsactiviteiten.

Om je nu toch zo goed mogelijk te informeren over de opleidingen en een beeld te geven van de sfeer op de Academie, hebben we een overzicht gemaakt van plekken waar je informatie kunt vinden over de studie, studentenwerk kunt bekijken en verhalen kunt lezen van alumni en studenten. 

Contact

Te allen tijde kun je rechtstreeks contact opnemen met het studiesecretariaat via info@ravb.nl. Het team van het studiesecretariaat en opleidingscoördinatoren proberen je vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Mogelijk telefonisch of on screen. 

Website

  • Informatiebrochure over de vierjarige masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw 
  • Informatie over de pre-master Architectuur & Techniek
    Een voorbereidende cursus van een half jaar bedoeld voor studenten afkomstig van de kunstacademie richting interieurarchitectuur, spatial design, vormgeving of vergelijkbaar.
  • Bekijk het programma van ontwerpstudio’s, colleges en het overzicht waar studenten werken in de programmagids 2019-2020
  • Bekijk studioprojecten en afstudeerwerk op studentenwerk.ravb.nl 
  • Huig, het jaarlijkse tijdschrift van de Academie met een terugblik op activiteiten, studentenwerk en interviews met onze opleidingshoofden Architectuur en Stedenbouw, studenten en alumni.
  • Aanmelding: instroommomenten, toelatingsvoorwaarden, aanmeldprocedure en studiekosten

Studiehulp van een student

Nu je niet fysiek naar de Academie kunt komen om studenten te ontmoeten en hen vragen te stellen, helpen onze studenten je graag op weg en beantwoorden je vragen via mail. Hou er rekening mee dat ze van maandag tot en met donderdag op een bureau werken en misschien niet gelijk antwoord geven. Als het lukt staan ze ook open voor een video call en heb je toch even persoonlijk contact met een insider.

Stedenbouwstudent

Michelle Ritzen

Michelle Ritzen – werkt bij RRog Student
Stuur Michelle een mail

 

Architectuurstudenten

Charlotte Meijerink – looking for job opportunities 
(Charlotte heeft ook de pre-master Architectuur & Techniek gevolgd)
Stuur Charlotte een mail

 

Charlotte Steenis – werkt bij 2802 ontwerpt
Stuur Charlotte een mail

 


Sven Schouten  – werkt bij Group A
Stuur Sven een mail