menu sluiten
zoek terug
terug
Opbouw studie

Opbouw studie

Opbouw studie

De master omspant vier studiejaren waarin werken en studeren gecombineerd worden.  Binnen het studiedeel bepaal je je eigen route en kies je zelf de ontwerpopgaven uit het onderwijsprogramma die daarbij passen. Je kunt vrij kiezen uit het totale programma-aanbod zodat je zelf kunt bepalen welke richting je op wilt in het vak. De opleidingen architectuur en stedenbouw delen een groot deel van het onderwijsprogramma. Want het is van groot belang dat architecten weten hoe stad en stedelijkheid werken, en stedenbouwers hoe ook de kleinste korrel van de stad optimaal werkt. Daarmee stimuleren we je om je eigen interesses en fascinaties binnen het vakgebied en direct daarbuiten te onderzoeken en te verdiepen.
Lees de toelichting op het studieschema.

Begeleiding

Studeren aan de Academie betekent intensieve en persoonlijke begeleidingIn de studio’s werk je in kleine groepen en heb je persoonlijk contact met je docent. Daarnaast begeleiden opleidingscoördinatoren je tijdens de studie. Je hebt elk half jaar een gesprek over de voortgang op de ontwikkeling in je studie en praktijk en we komen twee keer tijdens de studie langs op je werkplek.

Opbouw studie
agenda

Het gehele jaar door biedt de Academie activiteiten aan om kennis te maken met de masteropleidingen Architectuur en Stedenbouw.

16.06

Archprix 2024 Ceremony


Openbare Bijeenkomst
Lees meer

18.06

Afstudeerpresentatie Jessica Simons


openbaar toegankelijk
Lees meer

20.06

Afstudeerpresentatie Jodie Joossen


openbaar toegankelijk
Lees meer